Logo

Portobellosvampe med persillepesto og gedeost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Portobellosvampe med persillepesto og gedeost

 

6 personer. Forberedelse: 30 min. Tilberedning: 12-15 min. Grillmetode: Indirekte.

Sværhedsgrad: Let. Grilltemperatur: 180 °C. Udstyr: Stavblender, stor grillbakke

 

# Ingredienser:

4-6 portobellosvampe
1 rulle gedeost (8-12 skiver)


Persillepesto:
1½ dl olie
30 g bredbladet persille
25 g revet parmesanost
½ fed hvidløg
30 g hasselnødder
salt og peber

 

I køkkenet

Blend persille, olie, hasselnødder, parmesan ost og hvidløg til en lind pesto.
Rens svampene, og pensl dem godt med pestoen hele vejen rundt.

Sæt svampene med bunden i vejret på en grillbakke.

Læg 2 skiver gedeost på hver svamp.

 

Ved grillen

Fyld grillstarteren 1/3 op med briketter.

Klargør grillen til indirekte, middelhøj varme, 180-190 °C.

Sæt grillbakken på grillristen, og grill svampene i ca. 12-15 min. til gedeosten er smeltet.

 

Tips: Drys evt. sprødstegt, grofthakket bacon henover svampene ved servering. Eller pynt svampene med lufttørret skinke og rucola.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Grillbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.403 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her