Logo

Popcorn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Popcorn

 

Popcorn er en snack, lavet af visse typer majs, som popper og eksploderer når de bliver opvarmet i madolie, i mikrobølgeovn eller ved hjælp af varm luft. Der findes enkelte typer majs, som passer bedre til popcorn end andre

 

Personer: 8. Forberedelse: 5 min. Tilberedning: 15 min. Grillmetode: Direkte.

Optænding - gas: Høj. Sværhedsgrad: Let. Grilltemperatur: 200 °C.

Udstyr: Rotisseri, fintmasket kurv til rotisseri

 

# Ingredienser

300 g majskorn½ dl neutral olie fint salt

*

I køkkenet

Vend majskornene i olie.

Fyld kornene i den fintmaskede kurv til rotisseri.

 

Ved grillen

Klargør grillen til direkte, høj varme.

Sæt rotisseriet med den fintmaskede kurv på grillen.

Lad majskornene rotere i kurven, indtil de fleste er poppet.

Vend popcornene med fint salt inden servering.

 

Tips: Lav evt. din egen krydderiblanding til popcornene.

 

Popcorn

 

Popcorn blev først lavet af indianerne i Amerika for mere end tusind år siden. Første gang europæerne lavede popcorn var i 1492, da Christopher Columbus kom til Amerika.

Popcorn er populære snacks og sælges både færdig poppet og upoppet. Skal man poppe selv er det vigtigt at følge brugsanvisningen, både dem man popper i varm olie, i mikrobølgeovn eller ved hjælp af en grill med varm luft. Hvis ikke, kan der opstå både brand eller man kan få køkkenet fyldt med popcorn.

I senere tid er popcorn mest brugt i biografer. De bliver som regel serveret med husholdningssalt eller smør.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Grillbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.781 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her