Logo

Mixed grill

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Mixed grill

 

Mixed grill kan også serveres med rispilaff, eller bagte kartofler med cremefraiche tilsat en eller flere slags krydderurter.

4 Portioner

#

300 g skært kalvekød, fx inderlår

300 g svinemørbrad

300 g kalvenyre

1 pk vakuumpakket bacon

4-8 små tomater

1 grøn peberfrugt

4-8 små løg

olie til pensling

salt, peber.

TILBEHØR: Flûte, salat, hvidløgssmør.

*

Skær kød og nyre i terninger, ca. 3 x 3 cm.

Del baconskiver og vikl et stykke om hvert stykke nyre.

Skær peberfrugten i mindre stykker.

Kog pillede løg 5 min.

Sæt alt skiftevis på lange grillspid.

Pensl med olie og steg spiddene 7-10 min., til alt er mørt.

Drys salt og peber på under stegningen.

 

Server mixed grill med flûte, salat og hvidløgssmør.

 

VARIATION AF RETTEN:

De følgende kombinationer tillaves som opskriften. Alt sættes skiftevis på grillspid. Krydres med salt og peber under stegning.

1. ¾ kg skært skinkekød, 8 stk. porrer (5 cm lange), kogt 5 min. og omviklet med ½ skive bacon, 8 æblebåde.

Pensling: 2 spsk olie med nellike.

 

2. 1-2 pk kyllingebryst uden ben, skåret i store tern, 8 små tomater, 1-2 cougetter skåret i tykke skiver, 8 små forkogte løg, kviste af frisk basilikum.

Pensles med 2 spsk olie, tilsat 1 tsk reven citronskal.

 

3. Cocktailpølser evt. omviklet med bacon, 8-12 tykke skiver agurk, 8-12 forkogte løg, stykker af rød peberfrugt.

Pensles med 2 spsk olie tilsat 1 tsk barbecuekrydderi.

 

4. ¾ kg kalvelever, 1 lille pk. bacon, ¼ kg champignon, 8 små forkogte løg, 8 små tomater.

Pensles med 2 spsk olie tilsat 1 tsk paprika el. 1 fed knust hvidløg.

 

5. ½-¾ kg skært lammekød fra bov el. kølle, peberfrugt, 1 aubergine skåret i terninger, 1 løg.

Løgskælbladene deles og skæres ud i stykker, som sættes mellem kød og grønsager.

Pensles med 2 spsk olie tilsat 1 spsk citronsaft, 1 knust hvidløgsfed og 1 tsk tørret dild.

 

6. 1 pk. frossen kyllingelever, 1 pose cocktailpølser, 2 peberfrugter i forskellige farver, 8-12 champignon.

Alt marineres i kryddermarinade, i 2 timer inden stegningen.

 

VARIATION AF TILBEHØR:

Mixed grill kan også serveres med rispilaff, eller bagte kartofler med cremefraiche tilsat en eller flere slags krydderurter.

 

TIPS: Mixed grill kan kombineres efter fri fantasi, blot tingene bliver møre samtidig.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Grillbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.489 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her