Logo

Mørbrad på siciliansk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Mørbrad på siciliansk

 

Ved tilberedning i pande steges et minut mere end på grill, på begge sider.

Opskriften er beregnet til 4 personer

 

#

4 mørbradbøffer a ca. 200 g

12 sardelfileter i olie, fra glas

2 spsk olivenolie

2 spsk estragoneddike

2 spsk tør sherry

3 fed hvidløg, pressede

½ spsk friske oreganoblade, hakkede

½ spsk friske estragon blade, hakkede

havsalt og sort peber

*

Mos sardellerne med en gaffel og kom dem i en skål sammen med olivenolie, estragoneddike, hvidløg og sherry.

Bland krydderurterne i og lad kødet marinere i en time.

Tag kødet op af marinaden og grill det i 3 minutter på hver side.

Tag det af grillen, drys med havsalt og peber og server bøfferne med den tiloversblevne marinade.

 

Mørbrad på siciliansk

 

Tip til tilbehør: Rosmarinkartofler

#

4 mellemstore kartofler

4 spsk rapsolie

1 bdt rosmarin

salt og peber

*

Skyl kartoflerne grundigt, skær dem igennem på langs og læg dem på en velsmurt bageplade med snitfladen opad.

Drys rundhåndet med salt, peber og rosmarin.

Bag dem i ovnen ca. 30 minutter ved 200 °C.

Når skrællen er sprød og gyldenbrun, er kartoflerne klar til servering.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Grillbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.557 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her