Logo

Mørbrad og oksebryst

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Mørbrad og oksebryst

 

Ved tilberedning i pande steges et minut mere end på grill, på begge sider.

Opskriften er beregnet til 4 personer

 

#

4 medaljoner af mørbrad a ca. 200 g

400 g oksebryst

1 porre

1 stor gulerod

1 løg

1/4selleri

1 spsk salt

*

Pil og hak løg, gulerod og porre.

Kom grønsagerne i en gryde, tilsæt 2 liter vand og 1 spsk salt og bring det i kog.

Skru ned for varmen.

Kom oksebrystet i gryden, sørg for at det er dækket af vandet, og lad det simre i en time.

Det må ikke koge.

 

I mellemtiden skæres med en trancherkniv et ca. 2,5 cm bredt kryds midt i hver medaljon.

Det møre oksebryst skæres i fire ens stykker, ca. 2,5 cm brede, og disse lægges ind i medaljonerne. Hvis der er oksebryst tilovers, skæres det fra.

Medaljonerne krydres med salt, peber og lidt sukker og grilles ved høj varme ca. 3 minutter på hver side.

 

TIP til tilbehør: Ciabatta med hjemmerørt kryddersmør.

 

Mørbrad og oksebryst

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Grillbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 1.888 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her