Logo

Kalvefrikadeller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kalvefrikadeller

 

Frikadeller lavet af kalvefars, som kan tilberedes på din grill. Indeholder friske krydderurter, soltørret tomat og evt feta, som hakkes i farsen

 

Personer: 4. Forberedelse: 30 min. Tilberedning: 15 min. Grillmetode: Indirekte.

Optænding - gas: Høj. Optænding - kul: 1 grillstarter. Sværhedsgrad: Let. Grilltemperatur: 200 °C.

Udstyr: 2 grill stegepander

 

# Ingredienser:

1 kg kalvefars
2 æg
4 spsk hvedemel
½ dl mælk
2 løg, fint hakket
salt og peber
soltørret tomat, hakket (kan undlades)
friske krydderurter, hakket
4 spsk havregryn
olie til stegning

*

I køkkenet:

Bland alle dele sammen i en skål, undlad havregryn.

Stil den på køl 1 times tid, så farsen sætter sig.

 

Ved grillen:

Varm panden let op.

Form halvdelen af frikadellerne og læg dem på den ene pande.

Vend den anden halvdel af de formede frikadeller i havregryn inden stegning.

Steg frikadellerne i ca. 5 min, og vend dem 3 gange så de steges på 3 sider.

 

Tips: Du kan også tilsætte hakket feta til farsen. Serveres med stegte kartofler i wok.

Kalvefrikadeller med nye kartofler, agurkesalat og grøn salat. Kalvefrikadeller med syltede agurker og bønnesalat med tomat og vinaigrette eller hvordan er dine deller?....

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Grillbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.340 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her