Logo

Kødboller spansk krydrede

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kødboller spansk krydrede

 

Vores krydrede kødboller i tomatsauce er inspireret af det spanske køkken. En nem, smagfuld klassiker, som altid er en sikker vinder hos børnene.

 

Personer: 6. Forberedelse: 15 min. Tilberedning: 30 min. Grillmetode: Direkte.

Sværhedsgrad: Let. Grilltemperatur: 200 °C. Udstyr: Æbleskivepande

 

# Ingredienser

1000 g oksekød
1 dl hvedemel
2 æg
1,5 dl mælk
4 fed hvidløg (finthakket)
4 kviste hakket persille
4 kviste hakket kørvel
2 spsk spidskommen
2 spsk lakridspulver
2 spsk paprika
2 tsk allehånde
saft og skal af en citron
salt og peber

smør til stegning

*

I køkkenet

Bland kød, mel, æg og mælk i en røreskål, og rør med en håndmikser.

Tilsæt derefter persille, kørvel hvidløg, krydderier, og rør videre (dejen skal være som en frikadelle-dej).

Tilsæt citronsaft og -skal, og rør dejen videre med en ske.
Tag en spiseske, og lav SMÅ kødboller i hånden.

 

Ved grillen

Klargør grillen til direkte, høj varme.

Sæt æbleskivepanden på risten, og varm panden op.

Læg lidt smør i hvert hul.

Læg små kødboller af fars ned i hvert hul, og grill bollerne til de er gyldenbrune på alle sider.

 

Tips: Server kødbollerne sammen med en grillet tomatsauce og med pasta og godt brød til.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Grillbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.064 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her