Logo

Højreb til konger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Højreb til konger

 

Ved tilberedning i pande steges et minut mere end på grill, på begge sider.

Opskriften er beregnet til 4 personer

 

800 g højreb

4 tomater

4 skiver bacon

8 spsk rapsolie

2 spsk dijonsennep

1 spsk sort peber, stødt

groft havsalt

*

Rør rapsolie, sennep og peber sammen og smør højrebet med blandingen.

Grill kødet ved høj varme på alle fire sider i 4 minutter på hver side.

Skær et kryds i hver tomat, læg en skive bacon på og lad tomaterne grille med de sidste 5 minutter.

Lad kødet hvile et øjeblik efter stegning og skær det så i 4 lige store skiver.

Strø havsalt på og server sammen med tomaterne.

 

Tip til tilbehør: Rosmarinkartofler

#

4 mellemstore kartofler

4 spsk rapsolie

1 bdt rosmarin

salt og peber

*

Skyl kartoflerne grundigt, skær dem igennem på langs og læg dem på en velsmurt bageplade med snitfladen opad.

Drys rundhåndet med salt, peber og rosmarin.

Bag dem i ovnen ca. 30 minutter ved 200 °C.

Når skrællen er sprød og gyldenbrun, er kartoflerne klar til servering.

 

Højreb til konger

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Grillbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.586 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Lars Løkke’s parti Moderaterne
Effektiv reklame - klik her