Logo

Guacamole med rødløg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Guacamole med rødløg

 

Guacamole er godt til alt grillet. Askorbinsyre (E 300), bedre kendt som C-vitamin, indgår i opskriften, fordi avocadoens grønne farve så holder meget bedre. Det er praktisk, især hvis du laver så meget, at der bliver noget tilovers.

4 portioner


# Ingredienser

2 avocadoer, kødet i små tern

½ rødløg, hakket meget fint

½ lime, saft af

1 fed hvidløg, presset

1 lille tomat, hakket fint

1 nip koriander

1 nip askorbinsyre

salt


* Tilberedning

Bland alle ingredienserne til guacamolen, og smag til med salt.

Lad den stå koldt indtil servering.

 

Tips: camole er en traditionel mexicansk dip eller sauce, som består af moset avocado og havsalt. Navnet guacamole stammer fra Nahuatl: Ahuacamolli, der er dannet ud fra ordene Ahuacatl (= "avocado") + molli (= "salsa"). Moderne varianter indeholder ofte hakkede rødløg, hvidløg og tomat, koriander, og limesaft.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Grillbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.732 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her