Logo

Grillspid - spicy caribiske grønsagsspid

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grillspid - spicy caribiske grønsagsspid

 

Vores opskrift er nem og giver en fantastisk smagfuld ret Vi hjælper dig med at lykkes på grillen. De bedste opskrifter fås på grillABC.dk - prøv selv.

Til 4 personer

# Ingredienser

1 majskolbe

1 grøn madbanan, skrællet og i tykke skiver

1 aubergine, i store tern

1 rød peberfrugt, uden kerner og i store tern

1 grøn peberfrugt, uden kerner og i store tern
1 løg, i både

8 faste champignoner
4 cherry tomater

 

Marinade:

1½ dl tomatjuice
4 spsk solsikkeolie
4 spsk limesaft

3 spsk soja

1 skalotteløg, finthakket

2 fed hvidløg, finthakkede

1 frisk grøn chili, uden kerner og finthakket

½ tsk stødt kanel

peber

 

* Tilberedning

1 Pil bladene og silken af majsen og skær den i 2½ cm tykke skiver.

 

2 Rør alle ingredienser til marinaden sammen i en skål og krydr med peber.

Fordel marinaden over grønsagerne og vend det hele godt sammen.

Dæk med film, stil det på køl og mariner grønsagerne i 3 timer.

 

3 Varm grillen godt op.

Lad grønsagerne dryppe af, men gem marinaden.

Sæt grønsagerne på metalspid.

Grill spiddene i 10-15 min.

Vend dem ofte undervejs og pensl dem samtidig med marinaden.

Anret dem på et stort fad og server straks.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Grillbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.992 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her