Logo

Fisk koldrøget

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fisk koldrøget

 

Koldrøget fisk i koldrøgningsbakke giver fantastiske resultater. Du kan bruge opskriften til alt fra hellefisk til koldrøget laks. Brug grillen og flyt dine grænser

Personer: 6. Forberedelse: 22 timer. Tilberedning: 10 timer. Grillmetode: Koldrøgning

Sværhedsgrad: Svær.  Udstyr: Koldrøgningsbakke, rygesmuld og fiskebakke

 

# Ingredienser

900 g fisk (sandart, laks eller hellefisk)

 

Krydderiblanding:
1 dl salt
½ dl sukker
1-2 kviste estragon

*

I køkkenet

Rens fisken og skær den ud i 6 stykker á ca. 150 g.

Knus krydderierne, og bland dem med salt og sukker.

Drys krydderiblandingen over fisken, og sørg for, at den er dækket hele vejen rundt.

Lad den ligge i lagen på køl i 8-12 timer, til fisken er blevet fast i kødet.

Læg fisken på fiskebakken, inden du lægger den på grillen.

 

Ved grillen

Fyld koldrøgningsbakken helt op med rygesmuld, og antænd smuldet.
Placer koldrøgningsbakken i grillen under kødet.

Luk alle grillens spjæld næsten helt i.

Lad den røge i ca. 10 timer.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Grillbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.294 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Lars Løkke’s parti Moderaterne
Effektiv reklame - klik her