Logo

Burger med kylling og baconsvøb

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Burger med kylling og baconsvøb

 

Længes du efter færdiglavet fastfood ? så lav din egen smækre kyllingeburger i stedet, spækket med krydret kyllingefilet, saftig bacon og smeltet ost

Til 4 personer

 

# Ingredienser

450 g kyllingekød, friskhakket

1 løg, revet

2 fed hvidløg, knuste

50 g pinjekerner, ristede

50 g gruyereost. revet

2 spsk purløg, fintsnittet

2 spsk hvedemel

8 skiver mager bacon

1-2 spsk solsikkeolie

salt og peber

 

Tilbehør:

4 burgerboller

strimlet salat

rødløg i ringe

*

I Køkkenet

Kom kyllingekød, løg, hvidløg, pinjekerner, ost, purløg samt salt og peber efter behag op i en foodprocessor.

Blend det kort sammen ved hjælp af pulsknappen.

Kom farsen ud på et skærebræt og form den til 4 lige store burgere.

Vend dem i melet, dæk med film og stil dem på køl i 1 time.

 

Pak hver burger ind i 2 skiver bacon og sæt dem godt fast ved hjælp af en tandstikker.

 

Ved Grillen

Varm grillen godt op.

Pensl burgerne med lidt olie og steg dem ved jævn-stærk varme på grillristen i 5-6 min på hver side, eller til de er gennemstegte.

Fjern tandstikkerne og server burgerne i de lune boller sammen med snittet salat og rødløg i ringe.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Grillbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.658 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit griller du?
Effektiv reklame - klik her