Logo

Burger med grønsager og tofu

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Burger med grønsager og tofu

 

Burgere kan serveres med ris tofu og grønsager. Bøfferne smager godt i hjemmelavede burgerboller sammen med grøn salat, bønnespirer og relish

Til 4-6 personer

 

# Ingredienser

125 g ris

125 g gulerod, revet

6 forårsløg, groftsnittede

50 g usaltede jordnødder

75 g friske bønnespirer

225 g fast tofu (afdryppet vægt), finthakket

1 tsk knust ingefær fra glas

½-1 tsk tørrede chiliflager

1-2 spsk solsikkeolie

 

Tilbehør:

4-6 burger boller

diverse grøn salat

ekstra bønnespirer

relish

*

 

I Køkkenet

Kog risene i en gryde letsaltet kogende vand i 12-15 min, eller til de er møre.

Hæld vandet fra og kom dem op i en stor skål.

 

Kom gulerod, forårsløg og jordnødder op i en foodprocessor og hak dem fint ved hjælp af pulsknappen.

Tilsæt ris, bønnespirer, tofu, ingefær og chili og blend det godt sammen.

Form farsen til 4-6 burgere - sørg for at presse dem godt sammen.

Dæk med film og stil dem på køl i 1 time.

 

Ved Grillen

Varm grillen godt op.

Pensl burgerne let med olie og grill dem på grillristen i 5-6 min på hver side, eller til de er gennemstegte.

Server i de lune boller sammen med diverse grøn salat, bønnespirer og relish.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Grillbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.341 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit griller du?
Effektiv reklame - klik her