Logo

Burger med fisk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Burger med fisk

 

Fisk er sundt og nemt at lave i en travl hverdag. Er du gået død i de samme opskrifter? Vi har lavet fisk på nye måder, som både børn og voksne kan lide

Til 4 personer

 

# Ingredienser

150 g kartofler, skrællede og i tern

225 g torskefilet, uden skind

225 g røget hellefisk, uden skind

1 spsk citronskal, fintrevet

1 spsk persille, finthakket

1-2 spsk hvedemel

1 æg, let sammenpisket

75 g frisk rasp

2 spsk solsikkeolie

salt og peber

4 burgerboller

*

I Køkkenet

Kog kartoflerne i en gryde letsaltet kogende vand i 15-20 min, eller til de er møre.

Hæld vandet fra og mos dem.

Skær begge slags fisk i mindre stykker og kom dem op i en foodprocessor sammen med de mosede kartofler, citronskal, persille samt salt og peber efter behag.

Blend det til en fars ved hjælp af pulsknappen.

Form farsen til 4 burgere og vend dem i mel.

Dæk med film og stil dem på køl i 30 min.

 

Kom æg og rasp op i 2 dybe tallerkener og vend burgerne først i æg - lad dem dryppe godt af hen over tallerkenen - og derefter i rasp.

Stil dem på køl i yderligere 30 min.

 

Ved Grillen

Varm grillen godt op.

Pensl burgerne let med olie og grill dem på grillristen i 4-5 min på hver side, eller til de er gyldenbrune og gennemstegte.

Server i de lune, ristede burgerboller.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Grillbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.741 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit griller du?
Effektiv reklame - klik her