Logo

Burger med champignon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Burger med champignon

 

En dejlig burger med stegte champignoner som fornyelse af fyldet, samt gulerod, løg og courgette.

Burgeren er i grovbolle med tomat og sauce tartare

Til 4 personer

 

# Ingredienser

125 g champignoner

1 gulerod

1 løg

1 courgette

2 spsk solsikkeolie, plus ekstra til at pensle med

25 g usaltede jordnødder

125 g frisk rasp

1 spsk frisk persille, hakket

1 tsk gærekstra kt

1 spsk hvedemel

salt og peber

 

Tilbehør:

4 flade rugboller

sauce tartare

salatblade

tomatskiver

*

 

I Køkkenet

Hak svampe, gulerod, løg og courgette med en skarp kniv og stil dem til side.

Varm olien op på en tykbundet pande, tilsæt svampene og svits dem under omrøring i 8 min, eller til al væden er fordampet.

Tag dem op med en hulske og kom dem over i en stor skål.

 

Kom gulerod, løg, courgette og jordnødder op i en foodprocessor og blend det meget fint.

Kom grønsagerne op i skålen til svampene og tilsæt rasp, persille og gærekstrakt.

Krydr med salt og peber.

Kom lidt mel på hænderne og form farsen til 4 burgere.

Læg dem på en stor tallerken, dæk med film og stil dem på køl i mindst 1 time og op til 1 døgn.

 

Ved Grillen

Varm grillen godt op.

Pensl svampeburgerne med solsikkeolie og grill dem på grillristen i 8-10 min på hver side.

Server alene eller i de lune boller med sauce tartare, salatblade og tomatskiver.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Grillbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.696 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit griller du?
Effektiv reklame - klik her