Logo

Brisket

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Brisket

 

Personer: 4. Forberedelse: 10 min. Tilberedning: 10 timer. Grillmetode: Minion. Optænding - gas: Lav. Sværhedsgrad: Middel. Grilltemperatur: 100 °C. Kernetemperatur: 84 °C. Udstyr: Rygeovn.

 

# Ingredienser

2½ kg brisket eller spidsbryst
½ glas dijonsennep


Rub:
2 spsk kosher-salt
1 spsk chilipulver
3 spsk brun farin
1 spsk hvidløgspulver
2 spsk paprika
1 spsk sellerisalt
1 spsk peber
*

I køkkenet:

Bland alle krydderierne til en rub i en skål.

Pensl stegen med dijonsennep og drys rub på.

 

Ved grillen:

Klargør din rygeovn til minion-metoden, og tilsæt rygeflis.

Hæld vand i vandfadet, så grilltemperaturen kun lige når op på 100 °C.

Røg stegen i ca. 10 timer, og lad den trække i 20 min. inden udskæring.

 

Tips: Rub kan undlades og kun krydre med salt og peber

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Grillbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 3.138 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit griller du?
Effektiv reklame - klik her