Logo

Ølmarinade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ølmarinade

 

I følge en undersøgelse, lavet i Tyskland, er det sundt at smide lidt øl i kødmarinaden. Undersøgelsen viste, at ved at lade hvidt eller rødt kød marinere i øl, mindskes risikoen for udvikling af kræftstoffet HCA. Så det er bare med at komme i gang!

 

# Ingredienser:

1 stort løg, skåret i skiver

2 fed presset hvidløg

1¼ dl olie

2½ dl øl

1¼ dl limesaft

2 spsk farin

1 spsk worchestershire sauce

*

Steg løg og hvidløg i halvdelen af olien.

Fjern det fra varmen og tilsæt resten af ingredienserne.

Herefter tilsættes det ønskede kød og sættes i køleskabet i seks timer eller natten over (vend det en gang i mellem).

 

TIPS: Kom kød og marinade i en frysepose og læg det i et fad, så er det lettere at vende det.



 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Grillbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.994 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Lars Løkke’s parti Moderaterne
Effektiv reklame - klik her