En klassisk grillpølse af svinekød. Let krydret med dijonsennep
og med fyld af svesker, de smager vildt godt. God til både grillen og panden.
Forberedelsestid 10
min. Grilltid 15-18 min. Til 4 personer
# Ingredienser
4 store grove
svinekødsgrillpølser (kogte)
16 svesker
dijonsennep
8 skiver bacon
Tandstikkere (evt.)
opblødt i mindst 30 min.
* Tilberedning
1. Snit forsigtigt
pølserne på langs til lige før enderne, men
skær ikke helt
igennem, så der nemt er plads til sveskerne.
Er pølserne for
tynde, kan sveskerne skæres over på langs.
2. Smør indsnittene
generøst med sennep og
fyld 4 svesker i
hver pølse.
Læg baconstykkerne
på et bræt, træk dem lange med den
flade del af
knivbladet, og
vikl 2 let
overlappende baconskiver om hver pølse.
Sæt dem evt. fast
med opblødte tandstikkere.
3. Forbered en
to-zone-grill til middel varme (se anvisning).
4. Rens grillristen
grundigt.
Grill pølserne over indirekte
middel varme med lukket låg.
Vend dem en gang og
flyt dem rundt på risten, så de grilles jævnt.
Tag dem af, når de
er smukt brune og gennemstegte.
Server pølserne
varme.
✅ Her er grillABC med nemme
opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat,
Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk