Vores opskrift er nem og giver en fantastisk smagfuld burger
❤
Vi hjælper dig med at lykkes på grillen. De bedste opskrifter fås på grillABC.dk
- prøv selv.
Til 4-6 personer
# Ingredienser
225 g søde
kartofler, skrællede og i tern
450 g svinekød,
friskhakket
1 granny smith-æble
eller et andet syrligt æble, skrællet og revet
2 tsk cajunkrydderi (se
opskrifter)
2 løg
1 spsk frisk
koriander, fintsnittet
2 spsk solsikkeolie
8-12 skiver mager
bacon
salt og peber
Tilbehør:
4-6 burgerboller
salatblade
* Tilberedning
1 Kog de søde
kartofler i en gryde letsaltet kogende vand i 15-20 min, eller til de er møre.
Lad dem dryppe godt af, mos dem og stil dem til side.
2 Kom kødet op i en
skål, tilsæt kartoflerne, revet æble og cajunkrydderi.
Riv 1 af løgene og
tilsæt det sammen med salt og peber efter behag og frisk koriander.
Ælt det godt sammen
og form farsen til 4-6 lige store burgere.
Dæk med film og stil på køl i 1 time.
3 Varm grillen godt
op.
Skær resten af løget
i skiver.
Varm 1 spsk af olien
op på en pande.
Tilsæt løget og steg det ved svag varme i 10-12 min under omrøring, til det er
blødt.
Tag panden af grillen og stil den til side.
Pak burgerne ind i 2
skiver bacon hver.
4 Steg burgerne i
4-5 min på hver side, eller til de er gennemstegte.
Flæk og lun bollerne
og læg dem sammen med salatblade, burgere og stegte løg.