Halloumi er en fast fåreost. Den salte smag passer godt til
grønsager, og den stabile konsistens gør den velgenet til opvarmning. Brug en
åben grill med kul eller en gasgrill.
4 portioner
#
200 g halloumi
6-8 tomater i forskellige farver og former
2 salatløg
1 dl revne mynteblade
olivenolie med citronaroma (limone)
salt og friskkværnet sort peber
*
1. Skær halloumien i skiver, og pensl dem med lidt olie. Læg
til side.
2. Skær tomaterne i skiver eller mindre stykker, og bland
dem med salatløg, mynte og olivenolie. Smag til med salt og sort peber.
3. Lad grillkuliene brænde ned, til de danner gløder og
bliver grå.
Kontroller varmen, der skal være meget kraftig.
Grill halloumien ca. 1 minut på hver side.
Servering: Læg salaten ud som underlag for den grillede
halloumi.