Logo

Ristet nudelsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ristet nudelsalat

  

Selvom denne salat ikke ligefrem er kalorielet, har den en let dressing med en intens smag. Du kan udelade omeletten hvis du vil. Giver 4 portioner

 
# Ingredienser
225 g kinesiske risnudler
1 spsk sukker
1 spsk lys sojasauce
1 spsk mirin (sød risvin)
2 spsk jordnøddeolie
2 spsk finthakket skalotteløg
1 fed hakket hvidløg
225 g friske bønnespirer
1 spsk fiskesauce
2 spsk friskpresset citronsaft
6 grønne chilier, uden kerner og skåret i tynde strimler
6 forårsløg (både det hvide og det grønne), hakket
omelet af 3 æg, afkølet og skåret i strimler
1 bundt koriander, hakket

 
* Tilberedning
1 Dæk nudlerne med kogende vand og lad dem stå i 1 minut.
Hæld vandet fra og lad dem tørre.
Kom sukker, sojasauce og mirin i en lille skål, bland det sammen
og sæt til side.

 
2 Opvarm olien i en dyb stegepande eller wok.
Steg nudlerne, lidt ad gangen, til de er gyldne.
Tag dem op og lad dem dryppe af på køkkenrulle.
Sauter skalotteløg og hvidløg blidt, tag dem op og
sæt dem til side sammen med nudlerne.

 
3 Kom nudler, bønnespirer, fiskesauce, citronsaft, chili og
forårsløg i en stor skål. Bland det godt.
Garner med omeletstrimler og hakket koriander.

 
✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd

Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk eller Grill +.

 

----------- ooo OÔO ooo -----------



Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 444 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit griller du?
Effektiv reklame - klik her