Selvom denne salat ikke ligefrem er kalorielet, har den en let dressing med en intens smag. Du kan
udelade omeletten hvis du vil. Giver 4 portioner
# Ingredienser
225 g kinesiske
risnudler
1 spsk sukker
1 spsk lys sojasauce
1 spsk mirin (sød
risvin)
2 spsk jordnøddeolie
2 spsk finthakket skalotteløg
1 fed hakket hvidløg
225 g friske bønnespirer
1 spsk fiskesauce
2 spsk friskpresset
citronsaft
6 grønne chilier,
uden kerner og skåret i tynde strimler
6 forårsløg (både
det hvide og det grønne), hakket
omelet af 3 æg,
afkølet og skåret i strimler
1 bundt koriander,
hakket
* Tilberedning
1 Dæk nudlerne med
kogende vand og lad dem stå i 1 minut.
Hæld vandet fra og
lad dem tørre.
Kom sukker,
sojasauce og mirin i en lille skål, bland det sammen
og sæt til side.
2 Opvarm olien i en
dyb stegepande eller wok.
Steg nudlerne, lidt
ad gangen, til de er gyldne.
Tag dem op og lad
dem dryppe af på køkkenrulle.
Sauter skalotteløg
og hvidløg blidt, tag dem op og
sæt dem til side
sammen med nudlerne.
3 Kom nudler,
bønnespirer, fiskesauce, citronsaft, chili og
forårsløg i en stor
skål. Bland det godt.
Garner med
omeletstrimler og hakket koriander.
✅ Her er grillABC med nemme
opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat,
Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med
grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk eller Grill +.
----------- ooo OÔO ooo -----------