Nem opskrift på marokkansk couscous med pinjekerner og frisk koriander mange krydderier. Couscous er lækkert som tilbehør til grill retter.
Til 6 personer
# Ingredienser
50 g pinjekerner
25 g smør
¾ tsk stødt spidskommen
¾ tsk stødt kanel
¾ stødt koriander
¾ tsk stødt allehånde
2 tsk brun farin
4½ dl grønsagsbouillon
350 g couscous
115 g rosiner
3 spsk hakket frisk koriander
salt og friskkværnet peber
* Tilberedning
1. Rist pinjekernerne på en tør teflonpande i 1-2 min,
til de er let gyldne.
2. Smelt smørret i en lille kasserolle og tilsæt
spidskommen,
kanel, koriander, allehånde og farin.
Lad det koge ved svag varme i 1-2 min.
Tilsæt grønsagsbouillon og bring det i kog.
Rør couscoussen i, læg låg på og tag kasserollen af varmen.
Lad den stå i 5 min, til grynene er svulmet op og er blevet
bløde.
3. Rør med en gaffel pinjekerner, rosiner, hakket koriander,
salt og peber i couscoussen.
✅ Her er grillABC med nemme opskrifter,
og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk