Ærtesalaten er god for vegetarer, fordi ærterne optages sammen med brødet som fuldgyldigt protein. Grønt og andet godt
Tilbehør eller let hovedret 4 personer
# Ingredienser
1 stort krølsalathoved
½ spsk valnøddeolie
1 spsk æbleeddike
salt og friskkværnet peber
25 g pinjekerner
½ kg friske ærter, der skal bælges
½ dl finthakket kørvel
serveres med 200 g groft brød
* Tilberedning:
Skyl krølsalaten, og lad den dryppe tør på et viskestykke.
Pisk en dressing af olie, eddike, salt og peber.
Rist pinjekernerne lysebrune på en tør pande ved svag varme.
Ærterne bælges, men gem 16 hele ærtebælge til pynt.
Vend salat, ærter og pinjekerner rundt i dressingen.
Pynt med hele ærtebælge og kørvel, og spis brød til.
✅ Her er grillABC med nemme
opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat,
Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid -
kogebog.dk