Vores opskrift er nem og giver et fantastisk smagfuldt tilbehør ❤ Vi hjælper dig med at lykkes på
grillen. De bedste opskrifter fås på grillABC.dk - prøv selv.
Til 4 personer
# Ingredienser
125 g langkornede
ris
salt og peber
4 forårsløg
225 g ananas fra
dåse i egen saft, i tern
200 g majs fra dåse, afdryppede
2 røde peberfrugter,
uden kerner og i små tern
3 spsk rosiner
salt og peber
Dressing:
1 spsk jordnøddeolie
1 spsk
hasselnøddeolie
1 spsk lys soja
1 fed hvidløg,
finthakket
1 tsk frisk ingefær,
finthakket
* Tilberedning
1 Kog risen i en
stor gryde letsaltet vand i 15 min, eller til den er mør.
Hæld vandet fra og
overhæld risen med rigeligt koldt vand, til den er helt afkølet.
Lad den dryppe af og
kom den i en stor serveringsskål.
2 Snit forårsløgene
fint med en skarp kniv.
Hæld væden fra ananasternene, men gem den til senere.
Kom ananastern,
majs, rød peberfrugt, forårsløg og rosiner i risen, og vend det let sammen.
3 Kom alle
ingredienserne til dressingen i saften fra ananassen og pisk det godt sammen.
Hæld dressingen over
salaten, krydr med salt og peber og vend det godt sammen.
Server straks.