Logo

Tomatsalsa med chili

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Tomatsalsa med chili

 

Vores opskrift er nem og giver et fantastisk smagfuldt tilbehør Vi hjælper dig med at lykkes på grillen. De bedste opskrifter fås på grillABC.dk - prøv selv.

Til 6 personer

 

# Ingredienser

450 g faste, modne tomater
1 frisk jalapeño-chili eller en anden lille, stærk chili

2 tsk god olie
1 fed hvidløg, knust

revet skal og saft af 1 lime
1 nip sukker

4 spsk frisk koriander, fintsnittet

salt

friske korianderkviste, til pynt

 

* Tilberedning

1 Skær tomaterne i meget små tern med en skarp kniv og kom dem op i en skål sammen med saft og kerner.

Flæk chilien, fjern kernerne og hak frugtkødet meget fint.

Kom den op til tomaterne.

 

2 Tilsæt alle øvrige ingredienser, krydr med salt og vend det godt sammen.

 

3 Kom salsaen op i en lille serveringsskål (ikke metal), dæk med film og lad den stå og trække ved stuetemperatur i 30 min, så smagen kan udvikle sig.

Stil derefter salsaen på køl, hvis den ikke skal serveres med det samme.

Den kan holde sig op til 2-3 dage på køl, men husk at tage den ud 1 time før serveringen, da den smager bedst ved stuetemperatur.

Server pyntet med frisk koriander.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.095 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her