Majskolber passer sammen med næsten ethvert skovturs- eller
grillmåltid. Hvis chipotle-smørret er for stærkt efter din smag, så prøv lidt
hvidløgssmør i stedet. Lav det ved at blande smeltet smør og knust hvidløg. Giver 8 portioner.
# Ingredienser
100 g usaltet smør
1½ spsk chipotle-chilier i adobosauce fra dåse, finthakket
og uden kerner
1 spsk friskpresset limesaft
¼ tsk havsalt
8 majskolber uden blade, evt halverede
8 limebåde
* Tilberedning
1 Smelt smørret i en lille gryde over middel varme.
Tilsæt chili, limesaft og salt.
Skru ned for varmen og lad det koge i 1 minut for
at smagsstofferne kan blandes.
Læg majskolberne i en flad skål og pensl dem overalt med
smørret.
Dæk til og sæt dem i køleskabet.
2 Grill majskolberne over middel varme, vend dem hyppigt og
lad dem stege til majsen får mørke pletter, ca. 6-7 min.
Server varme med en limebåd.
✅ Her er grillABC med nemme
opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat,
Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med
grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk eller Grill +.
----------- ooo OÔO ooo -----------