Couscous bør aldrig
koges. Den tilberedes ved at hælde kogende væske over kornene, dække med låg og
lade det stå til det er let og luftigt. Giver 4 portioner
# Ingredienser
1 lille aubergine
1 lille grøn
peberfrugt
1 lille squash
2 spsk olie
1 løg, hakket
1 fed hvidløg,
hakket
140 g ukogt couscous
2¼ dl kogende
hønsefond
1 spsk ristede
pinjekerner
1 spsk hakket frisk
koriander
havsalt og
friskkværnet sort peber efter smag
1 rødløg, skåret i
tynde skiver til garnering
* Tilberedning
1 Rens aubergine,
peberfrugt og squash.
Skær grønsagerne i
terninger på 1 cm og hold dem adskilt.
2 Varm olien på en
stegepande og sauter løget over middel varme
til det er blødt og
gennemsigtigt.
Tilsæt peberfrugten,
rør rundt og lad det simre i 3 min.
Tilsæt aubergine,
rør rundt og svits i 3 min, derpå tilsættes
squash og hvidløg og
det svitser i yderligere 3 min.
3 Rør den ukogte couscous i.
Tilsæt den kogende
hønsefond og bring blandingen i kog.
Tag den af varmen,
læg låg på og lad couscoussen hvile i 10 min.
4 Tilsæt pinjekerner, koriander, salt og peber.
Server garneret med
tyndt skåret rødløg.
✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og
selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med
grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk eller Grill +.
----------- ooo OÔO ooo -----------