Peberfrugter, majs
og tomater gør dette til en farverig risret, der kan lyse op sammen med det
grillede kød. Giver 4-6 portioner
# Ingredienser
4 spsk usaltet smør
2 spsk olie
1 lille rødløg,
hakket fint
1 fed hvidløg
200 g langkornede
ris
1 lille grøn
peberfrugt skåret i terninger
1 dåse flåede,
hakkede tomater
3 spsk tomatpuré
200 g majskerner fra
dåse
1 lille laurbærblad
et drys cayennepeber
havsalt og
friskkværnet sort peber efter smag
4½ dl hønsebouillon
1½ dl tør hvidvin
* Tilberedning
1 Varm smørret og
olien i en stegepande og sauter løg og hvidløg
til løget et blødt
og gennemsigtigt.
Fjern hvidløgsleddet
og tilsæt risene, rør rundt så de bliver dækket
og fortsæt med at
røre til risene er gennemsigtige.
2 Rør peberfrugt.
tomat. tomatpuré, majs, laurbærblad,
cayennepeber, salt
og peber i.
3 Bring
hønsebouillon og hvidvin i kog i en mellemstor gryde og
hæld det over
risene.
Rør en enkelt gang,
læg låg på og lad det simre over lav varme i 10-15 min.
Tag det af varmen,
fjern laurbærbladet og server.
✅ Her er grillABC med nemme
opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat,
Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med
grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk eller Grill +.
----------- ooo OÔO ooo -----------