Vores opskrift er nem og giver en fantastisk smagfuldt tilbehør ❤
Vi hjælper dig med at lykkes på grillen. De bedste opskrifter fås på grillABC.dk
- prøv selv.
Til 4 personer
# Ingredienser
3 rødløg
450 g halloumi
(græsk ost) i 2½ cm stykker
2 syrlige æbler,
uden kernehuse og i både
4 spsk olie
1 spsk æbleeddike
1 spsk dijonsennep
1 fed hvidløg,
finthakket
1 tsk frisk salvie,
fintsnittet
salt og peber
* Tilberedning
1 Skær rødløgene i
både og kom dem op i et fladbundet fad (ikke metal) sammen med osten og
æblerne.
Pisk olie, eddike,
sennep, hvidløg og salvie sammen i en skål og krydr med salt og peber.
2 Fordel marinaden
over ost, løg og æbler og vend det godt sammen.
Dæk med film, stil
det på køl og mariner ost og grønt i 2 timer.
3 Varm grillen godt
op.
Lad løg, ost og
æbler dryppe af, men gem marinaden.
Sæt løg, ost og
æbler skiftevis på metalspid.
Grill spiddene ved
jævn-stærk varme i 10-15 min.
Vend dem ofte
undervejs og pensl dem samtidig med marinaden.
Anret dem på et
stort fad og server straks.