Denne sauce er
nøgleingrediensen i enchiladas, men kan også serveres med tacos, koteletter og
mange andre retter. Brug Anaheim-chilier og jalapeño-chilier eller
serrano-chilier for at gøre den stærkere. Giver ca. 4½ dl
# Ingredienser
6 grønne chilier
plus 3-4 jalapeño eller serrano-chilier
3 fed hvidløg
4 tomater
1 løg, pillet og
skåret i halve
¼ tsk havsalt
2¼ dl vand eller
hønsefond
* Tilberedning
1 Grill chili,
hvidløg, tomat og løg i et fad direkte på gløderne
til de er brune og
blæret op.
Udkern chilierne og
skær dem i strimler. Pil hvidløget.
Skær tomater og løg
i mindre stykker.
2 Purér grønsagerne
med salt og 1¼ dl vand i en blender eller foodprocessor.
3 Kom pureen i en
mellemstor kasserolle sammen med resten af vandet
og lad det simre til
saucen har nået en passende konsistens.
Smag til med
krydderier om nødvendigt.
✅ Her er grillABC med nemme
opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat,
Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med
grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk eller Grill +.
-----------
ooo OÔO ooo -----------