Denne lette opskrift på vegetariske fyldte peberfrugter er
udviklet med inspiration fra Grækenland. Opskriften skaber feriestemning og er
godt grill tilbehør
Forberedelsestid 20 min/
Stegetid 12-14 min/ 4 portioner
Gas Direkte medium
varme / Kul Direkte
# Ingredienser
200 g couscous
3½ dl kogende
grønsagsbouillon
5 spsk olie med hvidløgssmag
2 spsk friskklippet
purløg
4 spsk friskhakket
koriander
10 sorte oliven,
uden sten og finthakkede
½ syltet/henkogt
citron, finthakket
200 g feta, fint smuldret
salt og friskkværnet
sort peber
4 røde peberfrugter
* Tilberedning
1. Kom couscous i en
skål, og hæld den varme bouillon over.
Dæk med
husholdningsfilm, og lad det trække i 5 min, eller
til væsken er
absorberet.
Tilsæt 3 spsk olie
med hvidløgssmag, krydderurter, oliven,
citron og feta. Smag
til med salt og peber.
2. Skær
peberfrugterne halvt over, fjern frø og hvide skillevægge,
og pensl med resten
af olien.
Grill over direkte,
medium varme med snitfladen nedad i 4 min.
3. Tag
peberfrugterne af grillen, og arranger dem i en foliebakke.
Fyld peberfrugterne
med couscousblandingen, og læg dem tilbage
på grillen - nu med
snitfladen opad - i yderligere 8-10 min, eller
til peberfrugterne
er møre, og couscous er gennemvarm.
✅ Her er grillABC med nemme
opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat,
Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk