En god bønnesalat behøver en god dressing for at blive en
succes. Denne hvidløgs- og citrondressing giver et smagfuldt pift til salatens
konsistens. Giver 4 portioner
# Ingredienser
100 g grønne bønner, skåret i halve
6 spsk sortøjede bønner fra dåse
4 spsk cannellini bønner fra dåse
4 spsk røde kidneybønner fra dåse
1 skalotteløg, skåret i skiver
havsalt og friskkværnet sort peber efter smag
TIL DRESSINGEN:
½-1 fed hvidløg, hakket fint
2 spsk friskpresset citronsaft
1 spsk sukker
4 spsk friskhakket persille
2 mellemstore tomater i skiver
nogle få sorte oliven
* Tilberedning
1 Kog de grønne bønner i en gryde med kogende vand i 3-4 min.
Hæld vandet fra og skyl dem godt.
2 Kom alle bønnerne, skalotteløg, salt og peber i en stor
skål og bland godt.
3 Kom hvidløg, citronsaft, sukker og persille i et glas og
ryst det godt.
4 Læg de skivede tomater på et serveringsfad, øs
bønneblandingen
op i midten og dryp med dressingen. Garner med oliven.
Server med godt brød med sprød skorpe.
✅ Her er grillABC med nemme
opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat,
Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med
grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk eller Grill +.
----------- ooo OÔO ooo -----------