For de af jer som kan lide sværdfisk, er denne opskrift en
rigtig lækkerbid. Hvis du serverer den til dit næste selskab, vil gæsterne med
garanti spørge efter opskriften. Giver 4 portioner
# Ingredienser
TIL MARINADEN
1 tsk revet citronskal
½ dl friskpresset citronsaft
½ dl olie
2 fed knust hvidløg
2 tsk farin
1 tsk havsalt
1 tsk friskkværnet sort peber
8 laurbærblade
4 tykke citronskiver (1 cm), skåret i halve
FISKEN
450 g sværdfiskesteaks, skåret i firkanter på 4 cm (ca. 20
stykker)
4 store cherrytomater
½ gul peberfrugt, skåret i 4 stykker
8 spid, metal eller træ
olie
* Tilberedning
1 Bland alle ingredienserne undtagen sværdfisken i en
plasticpose.
Tilsæt sværdfisken og luk posen.
Sørg for at fisken bliver væltet rundt i marinaden.
Lad den marinere i køleskabet i 1 time og vend posen af og
til.
2 Tag sværdfisken ud af posen og gem marinaden.
Stik fire stykker på 2 spid.
Gem ca. ½ dl af marinaden til pensling og smid resten væk.
3 Pensl kebabberne omhyggeligt og grill dem over middel
varme.
Pensl med marinaden af og til.
Vend dem så de bliver stegt på alle fire sider, ca. 3 min på
hver side
eller indtil det er let at pille fisken i flager med en
gaffel.
✅ Her er grillABC med nemme
opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat,
Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes
med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk eller Grill +.
----------- ooo OÔO ooo -----------