Prøv disse nemme, lækre og super smagfulde oksesteaks
krydret med spændende krydderiblanding.
Har du lyst til den bedste oksesteak? – så er det her
Forberedelsestid 15 min
/ Stegetid 8-12 min / 2 portioner
Gas Direkte medium
varme / Kul Direkte
# Ingredienser
2 oksebøffer af
tyndsteg, tyksteg, ribeye eller
mørbrad, hver på 225
g, skåret 2,5 cm tykke
Til
krydderblandingen:
1 tsk mellemstærkt
chilipulver
1 tsk paprika
1 tsk sennepspulver
1 tsk stødt
koriander
2 fed hvidløg,
knuste
1 tsk salt
4 spsk olie
1 håndfuld friske
krydderurter fx koriander, basilikum
* Tilberedning
1. Skær eventuelt
fedt fra kødet.
2. Kom alle
ingredienserne til krydderblandingen i en
foodprocessor, og
kør dem sammen.
Pensl blandingen på
begge sider af kødet, og gnid den godt ind.
3. Grill bøfferne
over direkte, medium varme i 8-12 min;
vend en gang
undervejs.
Tag kødet af
grillen, dæk med alufolie, og
lad det hvile 5-10 min,
før det serveres med grønt drys.
Tips: Brug de
krydderier du bedst kan lide, i blandingen.
Andre
smagstilsætninger, der passer godt sammen med oksekød er:
kanel, ingefær,
kardemomme, peberkorn, cognac, portvin,
peberrod, sennep og
sojasauce.
✅ Her er grillABC med nemme
opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat,
Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk