Det er sjovt og hyggeligt at grille, både når man er mange og
få. Det er en lækker, sund og alsidig tilberedningsform, som bliver mere og
mere populær.
Til 4 portioner. Tilberedningstid: 40 min (plus 30+ min marinering)
# Ingredienser
2 kg spareribs
250 g tomatketchup
150 g honning
2 spsk olie
1¼ dl ananassaft
2 fed hvidløg
1 spsk tørrede krydderurter
* Tilberedning
1 Skyl ribbenene, dup dem tørre og del dem i
portionsstykker.
2 Rør ketchup sammen med honning, olie og ananassaft.
3 Pil hvidløgsfeddene og pres dem fint.
Kom dem i marinaden sammen med krydderurterne.
4 Lad ribbenene trække i marinaden i mindst 30 min, helst
natten over.
5 Tag ribbenene op af marinaden og steg dem i 35-45 min på
grillen.
Vend dem jævnligt undervejs.
Pr. portion ca. 2445 kJ/585 kcal 40 g protein, 26 g fedt, 43
g kulhydrater
✅ Her er grillABC med nemme
opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat,
Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid -
kogebog.dk