Lav lækker grillmad med sommerens friske
råvarer. Få grill-opskrifter med kød, fisk, grønt og frugt. Bliv inspireret til
lækker mad på grill eller i ovngrill HER.
4 portioner. Tilberedningstid: 15 min (plus 1 time+ marinering)
# Ingredienser
2 spsk limesaft
2½ dl appelsinsaft
1¼ dl olie
2 fed hvidløg
1 spsk groft salt
1 tsk sort peber
2 laurbærblade
4 nakkekoteletter af svinekød à 150 g
krydderurter til pynt
* Tilberedning
1 Rør limesaft sammen med appelsinsaft og olie.
2 Pil hvidløgsfeddene og hak dem groft.
Kom dem i saft-olie-blandingen sammen med salt, peber og
laurbær.
3 Skyl nakkekoteletterne, dup dem tørre og læg dem ned i
marinaden.
Koteletterne skal være helt dækkede af væske.
Lad kødet trække i marinaden i mindst 1 time, og helst
natten over.
4 Tag koteletterne op af marinaden og steg dem på grillen
i ca. 9 min på hver side. Server dem pyntet med
krydderurter.
Pr. portion ca. 2264 kJ/539 kcal 28 g protein, 39 g fedt, 6
g kulhydrater
✅ Her er grillABC med nemme
opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat,
Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid -
kogebog.dk