Lav lækker grillmad med sommerens friske
råvarer. Få grill-opskrifter med kød, fisk, grønt og frugt. Bliv inspireret til
lækker mad på grill eller i ovngrill HER.
Til 4 portioner. Tilberedningstid: 25 min (plus marinering)
# Ingredienser
10 litchier
300 g kalkunlever
2 tsk five spice-krydderi
2 spsk hoisinsauce
1 spsk olie
150 g stribet flæsk
8 skiver toastbrød
2 cm ingefærrod
3 spsk asiatisk blommesauce på glas
4 spsk citronsaft
peber
mynte til pynt
* Tilberedning
1 Skræl litchierne og udkern dem.
Skyl kalkunleveren, dup den tør og kom den i en skål.
2 Bland krydderipulveret med hoisinsaucen og hæld det over
leveren.
Lad leveren marinere i ca. 30 min.
3 Lad så leveren dryppe af og brun den i olie overalt.
4 Tilsæt litchierne og lad det hele stege sammen i ca. 10 min.
Purér kalkunleveren sammen med litchierne til en fin fars.
5 Skær flæsket i skiver.
Del brødskiverne i fire, rist dem og smør leverfarsen på.
Pak flæsket om og lad det hele brune under ovngrillen.
6 Skræl ingefærroden og hak den fint.
Smag blommesaucen til med ingefær, citronsaft og peber og
anret den sammen med leverbidderne.
Pynt med mynte og server.
Pr. portion ca. 2424 kJ/580 kcal. 24 g protein, 33 g fedt 41
g kulhydrater
✅ Her er grillABC med nemme
opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat,
Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid -
kogebog.dk