En krydret sennepspasta smurt tykt ud over lammekødet giver det et afgørende smagsmæssigt lift.
Giver 4 portioner
# Ingredienser
1 spsk grønne peberkorn, hakket fint
4 spsk groft sennep
3 spsk hakkede forårsløg (både det hvide og det grønne)
25 g frisk brødkrumme
3 spsk friskhakket persille
¼ tsk cayennepeber
1-1½ spsk vegetabilsk olie
4 lammesteaks, 2,5 cm tykke
* Tilberedning
1 Kom peberkorn, sennep, forårsløg, brødkrumme, persille og
cayennepeber i en skål og bland det godt.
Rør olie i lidt efter lidt, så det bliver til en tyk pasta.
2 Smør pastaen på begge sider af lammekødet og
læg det i en glasbageform.
Dæk til og lad det marinere i 2 timer ved stuetemperatur
eller
24 timer i køleskab.
3 Grill lammekødet over middel varme i 6-8 min på hver side,
eller til det er stegt som du ønsker det.
✅ Her er grillABC med nemme
opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat,
Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med
grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk eller Grill +.
----------- ooo OÔO ooo -----------