Vores opskrift er nem og giver en fantastisk smagfuld burger
❤
Vi hjælper dig med at lykkes på grillen. De bedste opskrifter fås på grillABC.dk
- prøv selv.
Til 4-6 personer
# Ingredienser
300 g kartofler,
skrællede og i tern
450 g frisk
laksefilet, uden skind
175 g friske spæde
spinatblade
50 g pinjekerner,
ristede
2 spsk citronskal,
fintrevet
1 spsk persille, finthakket
2 spsk hvedemel
2 dl cremefraiche
18%
4 cm agurk, skrællet og finthakket
2 spsk solsikkeolie
salt og peber
Tilbehør:
4-6 burgerboller
cherrytomater
* Tilberedning
1 Kog kartoflerne i
en gryde letsaltet kogende vand i 15-20 min, eller til de er møre.
Hæld vandet fra, mos
dem og stil dem til side.
Skær laksen i mindre
stykker.
2 Gem lidt
spinatblade til anretningen og blancher resten i kogende vand i 2 min.
Lad dem dryppe af, pres væden ud af dem og hak dem.
3 Kom spinaten op i
en foodprocessor sammen med laks, kartofler, pinjekerner, 1 spsk citronskal,
persille samt salt og peber.
Blend det sammen ved
hjælp af pulsknappen.
Form farsen til 4-6
lige store burgere, vend dem i mel, dæk med film og stil dem på køl i 1 time.
4 Rør cremefraiche,
resten af citronskallen og den hakkede agurk sammen i en skål, dæk med film og
stil det på køl.
5 Varm grillen godt
op.
Pensl burgerne let
med olie og grill dem i 4-6 min på hver side, eller til de er gennemstegte.
Server burgerne i de lune boller sammen med resten af spinatbladene,
cremefraichedippen og med cherry tomater til.