Bladbede har en mild smag, der minder lidt om asparges. I stedet for bladbede kan du bruge friske spinatblade.
Hovedret til 2 personer
# Ingredienser
2 store stykker kyllingebryst med skind, men uden ben
1 spsk olie
salt og peber
Purløgssauce:
1 sommerløg
1 dl hvidvin
½ dl piskefløde
½-1 bundt purløg
salt og friskkværnet peber
Bladbedesauté:
1 bundt bladbede (også kaldet sølvbede)
1 spsk smør
lidt citronsaft
salt og friskkværnet peber
* Tilberedning:
Kyllingestykkerne pensles med olie og drysses med salt og
peber.
Læg dem på grillen i middel afstand til gløderne,
og lad dem få 2 x 5 min på hver side, dvs. 20 min i alt.
Purløgssauce:
Hak sommerløget, og kog det i hvidvin,
til vinen er næsten fordampet.
Hæld fløde ved, og skru ned for varmen.
Lige inden servering skal saucen have et hastigt opkog, og
så tilsætter du hakket purløg sammen med lidt salt og peber
Bladbedesauté:
Skyl bladbeden, snit den fint, og steg den smør på en pande.
Smag til med salt, peber og citronsaft.
✅ Her er grillABC med nemme
opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat,
Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid -
kogebog.dk