Vores opskrift er nem og giver en fantastisk smagfuld ret ❤
Vi hjælper dig med at lykkes på grillen. De bedste opskrifter fås på grillABC.dk
- prøv selv.
Til 4 personer
# Ingredienser
4 magre
svinekoteletter uden skaft
4 spsk flydende
honning
1 spsk tør sherry
4 spsk appelsinsaft
2 spsk olie
2½ cm frisk ingefær,
revet
salt og peber
solsikkeolie
* Tilberedning
1 Varm grillen godt
op.
Krydr koteletterne
med salt og peber efter behag.
Stil dem til side,
mens glaseringen tilberedes.
2 Glasering: Kom
honning, sherry, appelsinsaft, olie og ingefær i en lille gryde og varm det
forsigtig op under konstant omrøring, til det er godt blandet.
3 Grill koteletterne
på en oliesmurt grillrist i 5 min på hver side.
4 Pensl koteletterne
med glaseringen og grill videre i 2-4 min på hver side.
Pensl dem jævnligt
med ekstra glasering undervejs.
5 Anret koteletterne
på varme tallerkener og server straks.