Tjek om fisken er
gennemstegt i midten ved at stikke spidsen af en kniv ind i den tykkeste del af
kødet, træk den ud igen og mærk hurtigt efter, om knivens metal er varmt
Forberedelsestid 15 min
/ Stegetid 10-20 min / 2 portioner
Gas Indirekte medium
varme / Kul Indirekte
# Ingredienser
2 hele havaborrer,
hver på 350 g, uden skæl og indmad, rensede
salt og friskkværnet
sort peber
4 spsk olie
2 spsk hakkede,
sorte oliven
1 syltet/henkogt
citron, drænet og hakket
2 bundter frisk
timian, i alt 10 g
* Tilberedning
1. Vask fisken både
indeni og udenpå, og
dup den tør med
køkkenrulle.
Skær nogle snit i
begge sider af fisken, og krydr både indeni og
udenpå med salt og friskkværnet
sort peber.
Rør 2 spsk olie, de
hakkede oliven og citronen sammen.
Fordel blandingen i
fiskens bug.
Læg også det meste
af timianen derind.
2. Pensl fiskens
ydre med resten af olien, og
grill den over
indirekte, medium varme i 15-20 min;
vend en gang
undervejs. Server pyntet med resten af timianen.
✅ Her er grillABC med nemme
opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat,
Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk