Vores opskrift er nem og giver en fantastisk smagfuld ret ❤
Vi hjælper dig med at lykkes på grillen. De bedste opskrifter fås på grillABC.dk
- prøv selv.
Til 4 personer
# Ingredienser
4 tunsteaks a ca.
175 g
revet skal og saft af 1 lime
2 spsk olie
salt og peber
friske
korianderkviste, til pynt
salatblade, som tilbehør
godt brød, som
tilbehør
Chilisalsa:
2 orange
peberfrugter
1 spsk olie
saften af 1 lime
saften af 1 appelsin
2-3 friske røde chilier, uden kerner og hakkede
et nip cayennepeber
* Tilberedning
1 Skyl tunen
grundigt i rindende koldt vand, dup den tør i et stykke køkkenrulle og læg den
i et stort fladbundet fad (ikke metal).
Drys limeskallen
over og stænk limesaft og olie over fisken.
Krydr med salt og
peber, dæk med film, stil fisken på køl og lad den marinere i op til 1 time.
2 Varm grillen godt
op.
Salsa: Pensl
peberfrugterne med olie og grill dem på alle sider i ca 10 min, eller til
skinnet er sortblistret overalt.
Tag dem af grillen,
lad dem køle en smule af, pil skindet af og fjern kerner og stilke.
Kom kødet i en
foodprocessor sammen med resten af ingredienserne til salsaen og blend det til
en glat creme.
Kom den op i en skål
og krydr med salt og peber.
3 Grill tunen i 4-5
min på hver side, til den er gylden.
Anret den på
tallerkenerne, pynt med koriander og salatblade, og server straks sammen med
salsaen og godt brød.