Logo

Grillede ribeye-steaks med kryddersmør

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grillede ribeye-steaks med kryddersmør 

 
En ribeye steak skal være medium tilberedt, mør og saftig, og så skal den serveres med kryddersmør og lidt godt tilbehør. En grillet ribeye er bare godt!
4 personer

 
# Ingredienser
4 ribeye-steaks a 200 g
1 tsk olie

 
KRYDDERSMØR:
60 g smør
½ tsk cayennepeber
1 forårsløg
1 spsk koriander, finthakket
1 tsk persille, finthakket
1 tsk limesaft
1 tsk salt
friskkværnet sort peber

 
* Tilberedning
Kryddersmør: Bland alle ingredienserne i en blender eller foodprocessor.
Form smørret til en pølse og pak den ind i alufolie.
Læg den i køleskabet indtil den skal bruges.

 
Varm grillen op.
Pensl grillen med olie og grill kødet på direkte varme
5-7 min på hver side afhængig af tykkelse.
Lad kødet hvile 5 min før den serveres med
en skive af kryddersmørret på hver steak.
Serveres med fx grillede løg og kartofler.

 
Energi pr. pers.: 3790 kj/910 kcal. Protein: 22% 50 g. Fedt 45% 45 g. Kulhydrat: 33% 73 g.

 
✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd

 
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 1.092 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her