Logo

Cheese og bacon burger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Cheese og bacon burger

 

Vores opskrift er nem og giver en fantastisk smagfuld burger Vi hjælper dig med at lykkes på grillen. De bedste opskrifter fås på grillABC.dk - prøv selv.

Til 4 personer

# Ingredienser

450 g magert oksekød, friskhakket
4 løg

2-4 fed hvidløg, knuste
2-3 tsk frisk peberrod, fintrevet

8 skiver mager bacon
2 spsk solsikkeolie

4 skiver ost

peber

4 burgerboller

 

* Tilberedning

1 Kom kødet op i en stor skål.

Riv det ene af løgene fint og kom det op til kødet.

 

2 Tilsæt hvidløg, peberrod og peber og ælt det godt sammen med kødet.

Form farsen til 4 lige store burgere.

Pak hver burger ind i 2 skiver bacon, dæk med film og stil dem på køl i 30 min.

 

3 Varm grillen godt op.

Skær resten af løgene i skiver.

Varm olien op på en pande.

Tilsæt løgene og steg dem ved jævn varme i 8-10 min under jævnlig omrøring, til de er gyldne.

Lad løgene dryppe godt af på et stykke køkkenrulle og hold dem varme.

 

4 Grill burgerne i 3-5 min på hver side, eller til de er gennemstegte.

Læg en skive ost på hver burger i det sidste minut af stegetiden.

Lun de flækkede boller på grillen, læg dem sammen med kødet og server straks.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.467 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her