Dejlig fyldig sommerret med grillede ferskner og friske bær.
Spis den som tilbehør til et stykke kød eller som selvstændig dessert evt. med
brød til.
Forberedelsestid 5 min/
Stegetid 3-4 min/ 4 portioner
Gas Direkte medium
varme / Kul Direkte
# Ingredienser
6 modne ferskner
eller nektariner
2 tsk vaniljesirup
eller gylden sirup, plus lidt ekstra (valgfrit)
1 spsk klar honning
1 spsk olie
1½ dl cremefraiche
200 g friske hindbær
friske myntekviste,
til at pynte med
* Tilberedning
1. Halver
fersknerne, og fjern stenene.
Rør vaniljesirup
eller sirup sammen med honning og olie
i en lille skål, og
dryp blandingen over fersknerne.
2. Grill fersknerne
over direkte, medium varme i 3-4 min,
så frugten bliver
ristet; vend en gang undervejs.
3. Hæld cremefraiche
i en skål, og rør hindbær i
(gem nogle få bær
til at pynte med].
4. Server den kolde
hindbær-cremefraiche til den varme frugt.
Giv lidt ekstra
sirup, de gemte hindbær og et par kviste mynte til.
Tips: Eksperimenter
med forskellige frugter og bær – brug dem, der er sæson for.
✅ Her er grillABC med nemme
opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat,
Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk