Logo

Red velvet-kage med lakrids

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Red velvet-kage med lakrids

 

Red Velvet kage og cupcakes er nok den kage/cupcake jeg bager mest, da dette er min ypperste ynglings kage. Når du har lyst til lidt godt, så prøv ...

 

Personer: 10. Forberedelse: 10 min. Tilberedning: 20 min. Grillmetode: Indirekte.

Sværhedsgrad: Let. Grilltemperatur: 175 °C. Udstyr: Bagesten, Bageplade

 

# Ingredienser

300 g rødbede
5 friske dadler
2 æg
½ tsk vanilje
¼ tsk stevia
50 g 70% chokolade
50 g hakkede mandler
2 dl boghvedemel
½ tsk bagepulver
½ tsk lakridsgranulat

*

I køkkenet

Riv rødbede, udsten dadlerne og hak mandlerne.

Pisk alle ingredienserne sammen, og sæt dejen på en beklædt bageplade med 2 skeer.

Der skal blive 10 stk.

 

Ved grillen

Klargør grillen til indirekte middelhøj varme (175° C).

Læg bagestenen på grillen, og lad den blive godt varm, inden du sætter bagepladen på.

Bag kagerne i 20 minutter.

 

Tips: Du kan også fylde en metal-muffinsform med dejen og bage 18-20 min.

 

Red velvet-kage med lakrids

 

# Frosting
170 g stuetempereret flødeost
60g blødt smør
400 g flormelis
vaniljesukker

*

Pisk flødeost, smør og vanilje godt luftigt.

Tilsæt så flormelis over 2 omgange. Pisk grundigt!

Kom frostingen i en sprøjtepose med en glat tylle og pynt dine kager.

Du kan også drysse spiseligt glimmer på.

 


 

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Grillbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.690 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor finder du opskrifter?
Effektiv reklame - klik her