Logo

Brød langtidshævet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Brød langtidshævet

 

Langtidshævet brød med en klat smør smager fantastisk! Få verdens nemmeste opskrift på det gode brød lige her! Og så på netop din grill

 

Forberedelse: 12 timer. Tilberedning: 45 min. Grillmetode: Direkte. Sværhedsgrad: Let.

Grilltemperatur: 250 °C. Udstyr: stegegryde

 

# Ingredienser

5 dl vand

3 tsk salt

15 g gær

625 g hvedemel

*

I køkkenet

Bland vand, salt og gær.

Tilsæt mel, og rør dejen sammen, den skal kun lige samle sig.

Læg husholdningsfilm over dejen, og lad den stå ved stuetemperatur i ca. 10 timer.

Hæld dejen ud på et meldækket bord, når dejen har hævet.

Fold den sammen i tre led – først den ene vej og så den anden.

 

Læg den nu i et oliesmurt fad eller på et meldækket bord, og læg et viskestykke over den.

Lad den hæve i yderligere to timer.

 

Ved grillen

Klargør grillen til indirekte, høj varme (250 °C).

Vend dejen over i den kolde gryde.

Sæt låget på gryden, placer den i grillen, og luk låget på grillen.

Bag dejen i 30 minutter med låg på gryden, og derefter 15 minutter uden låg på gryden.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.787 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit griller du?
Effektiv reklame - klik her