De syltede citroner kan
bruges som krydderi og smagsgiver til stegt fjerkræ, fiskeretter, sammenkogte
retter, supper og salater.
# Ingredienser
2 kg økologiske
citroner
1 l vand
1 dl havsalt
½ l hvidvinseddike
2 dl sukker
2 laurbærblade
1 kanelstang
3 kryddernelliker
1 tsk sorte peberkorn
* Tilberedning
Vask citronerne grundigt, og læg dem i varme, rengjorte
glas.
Bland ingredienserne til lagen, og kog den op.
Hæld den varme lage over citronerne, og luk glassene.
Lad dem stå og trække i mindst 4 uger, før de serveres.
Citronerne kan også skæres i både eller skiver.
Så kan de nydes allerede efter 1-2 uger.
INFO: Konserveret citron eller syltet citron er et krydderi,
der er almindeligt i køkkenerne på det indiske subkontinent og Marokko. Det
blev også fundet i det engelske køkken fra det 18. århundrede. Det er også
kendt som "country lemon".
✅ Her er grillABC med nemme
opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat,
Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk