Logo

Salsa med sorte bønner og avocado

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Salsa med sorte bønner og avocado

 

Vi gør dig til et grill-geni. Vi har de bedste dip, mayo, saucer, marinader, glaseringer, salsaer, rubs og opskrifter. Tjek det selv ud her

 

Personer: 4. Forberedelse: 50 min + 12 timer til iblødsætning af bønnerne. Sværhedsgrad: Middel.

 

# Ingredienser

150 g sorte bønner
½ rødløg
3 avocadoer
1 lille håndfuld frisk koriander – ca. 50 g
1 lille håndfuld bredbladet persille – ca. 50 g
1 forårsløg
1 fed hvidløg
2 spsk olie
saft af ½ lime
salt og peber

*

I køkkenet

1. Lad de sorte bønner stå i blød i mindst 12 timer.
2. Hæld vandet fra bønnerne ud.
3. Kog bønnerne i letsaltet vand i ca. 35 minutter, og lad dem køle af i koldt vand.

Hæld vandet fra bønnerne.
4. Pil løget, og hak det fint.

Fjern skindet fra avocadoerne, halvér dem, og tag stenen ud.

Skær derefter avocadokødet i fine tern.
5. Skyl koriander, persille og forårsløg. Hak det hele fint.

Pil hvidløgsfeddet, og pres det.
6. Bland alle ingredienserne i en skål med olivenolie og limesaft.

Smag til med salt og peber.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Grillbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.111 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om Rigsfællesskabet?
Effektiv reklame - klik her